Drop Off Lakkbeskyttelse (5 år)

 

Drop Off Lakkbeskyttelse (5 år)

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse med unik formula! En behandling som forenkler vedlikehold av billakken, og lager en beskyttende hinne som forlenger lakkens kvalitet over tid. Visste du at Drop Off er hele 1600% hardere enn vanlig voks?

iStock-543659618.jpg

Velg det beste for din bil

Drop Off gir den beste lakkbeskyttelse og lakkonservering i forhold til de tradisjonelle metodene for bilpleie som finnes i dag. Denne lakkforseglingen tåler avfettingsmidler, veisalt, surt regn, uv-stråler, sollys, frost, fugleavføring overlegent bedre enn de tradisjonelle metoder for lakkbeskyttelse.

Vår keramiske lakkbeskyttelse har en holdbarhet på opptil 5 år uten kostbare etterbehandlinger. For å beholde garantien skal bilen inn til en kontrollvask 1 gang pr år. Dere vil garantert bli imponert av den nye generasjon lakkbeskyttelse. Drop Off filmen holder i 5 år om bilen vaskes regelmessig på profesjonell måte. Ved bruktbil tilkommer lakkrens og må utføres før Drop Off-behandlingen kan legges på bilen. Vi kjører 3 stegs lakkrens for å fjerne så mange riper som mulig.

Vedlikeholdsvask gjøres hver 12 mnd. Da fjerner vi kjemisk alt av salt og forurensing som har kommet på bilen før vi rebehandler den med en ny topcoat med keramikk.


Eksklusive bilmerker velger Drop Off!

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse brukes obligatorisk på alle nysolgte biler i av merkene: Ferrari, Bentley, Maserati, McLaren med flere. Drop Off er den eneste lakkbeskyttelsesproduktet siden 1989, som har utført en vasketest hos Statens Provningsanstalt i Sverige. Testen viser uforandret lakkoverflate etter 150 bilvask!

 
Studio Albin